Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Oliver och havsperukerna" by Philip Reeve " eBook PDF Kindle ePub Free

Oliver och havsperukerna

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Oliver och havsperukerna
  • Author : Philip Reeve
  • Release Date : January 01, 2015
  • Genre: Action & Adventure,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 34437 KB

Description

TALANDE ÖAR med SNYGGA PERUKER och RETSAMMA HAVSAPOR!

Den Ă€r KNÄPP! Den Ă€r KNASIG! Den Ă€r KUL! Möt Oliver Crisp - en född Ă€ventyrare som stĂ€ndigt har fĂ„tt hĂ€nga med pĂ„ förĂ€ldrarnas upptĂ€cktsresor medan allt han egentligen vill Ă€r att fĂ„ ett eget rum, skaffa kompisar och gĂ„ i skolan. Nu vid fyllda tio ser hans dröm ut att bli verklighet: familjen ska Ă€ntligen slĂ„ sig till ro i sitt hus vid Djupa bukten.

Stackars Oliver, han hinner inte ens packa upp förrĂ€n han mĂ„ste ut igen. FörĂ€ldrarna, som "bara" skulle utforska de okĂ€nda öarna ute i havsviken, har inte kommit tillbaka. Och öarna Ă€r ocksĂ„ borta! Vart har alla tagit vĂ€gen?
I sin jakt pĂ„ mamma och pappa trĂ€ffar Oliver pĂ„ Sten, en liten ö som missmodigt Ă€r pĂ„ vĂ€g till den stora tĂ€vlingen dĂ€r ön med den snyggaste havsperuken ska utses. Problemet Ă€r att Sten Ă€r helt skallig ... Men Oliver peppar honom att inte ge upp, och tillsammans med en nĂ€rsynt sjöjungfru med oanade röstresurser och en grinig albatross med skarp blick drar det osannolika gĂ€nget ivĂ€g.

Det blir ett hĂ„rresande och skruvat Ă€ventyr till havs, fullt av tĂ€vlingssugna öar med fantastiska havsperuker, retsamma havsapor, sarkastiskt sjögrĂ€s - och en elak tonĂ„rskille vid namn Stacey de Lacey, hĂ€rförare pĂ„ den gamla onda ön HĂ„leskĂ€r ...

Det hÀr Àr första boken i en ny serie om fyra med underhÄllande Àventyr, fyllda med originella karaktÀrer (olika i varje bok), fyndig humor och sprudlande sprÄkglÀdje. Perfekta som höglÀsning för hela familjen!
Den andra boken, "Astra och rymdkakorna" kommer i svensk utgĂ„va 2016: Den Ă€r KNÄPP. Den Ă€r KNASIG. Den Ă€r KUL! Den innehĂ„ller GRÄDDIGA MONSTERKAKOR som ANFALLER i RYMDEN!

ÖversĂ€ttare: Sofia Nordin,

Illustratör: Sarah Mcintyre


PDF Books Download "Oliver och havsperukerna" Online ePub Kindle